Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. www.invitatii-personalizari.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: emitere facturi si adrese de livrare in vederea livrarii comenzilor.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul emiterii de facturi si adrese de livrare in vederea livrarii comenzilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea lansarii unei comenzi in magazinul online.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoane fizice si persoane juridice.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Astfel, Invitatii-personalizari.ro  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale..

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la www.Invitatii-personalizari.ro prin intermediul adresei de email: printperfect.ro@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 Comunicatii Electronice

 Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;

- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul www.Invitatii-personalizari.ro

- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

 Impresii, Comentarii, Comunicari Diverse

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Invitatii-personalizari.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

 Informatii corecte si complete

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa-ti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 Responsabilitatea asupra comenzilor personalizate

In cazul incarcarii pe site in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii,sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.

 Imbunatatiri permanente

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 Solutionarea Litigiilor

Proprietarii Invitatii-personaliari.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 Proprietate intelectuala


Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, butoane, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a S.C PRINT CENTER MAC S.R.L-D si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul scris al S.C. PRINT CENTER MAC S.R.L-D

 Confidentialitate

 Invitatii-personalizari.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma: Invitatii-personalizari.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:

- procesarea comenzilor;

- oferirea de produse si/sau servicii;

- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;

- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din Invitatii-personalizari.ro si ale distribuitorilor sai;

- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

 In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre va solicitam respectuos sa intrerupeti demersul Dvs. si sa nu mai utilizati in continuare acest magazin online.